پیش فرض

براکت فولادی چیست؟ + معرفی انواع آن

براکت فولادی

در این مقاله از شرکت مهندسی کانکت، ابتدا به تعریفی از براکت می پردازیم. براکت ابزاری از جنس فلز است که برای پوشش و اتصال دو شیء مختلف، تحمل وزن و بار ناشی از اشیا یا تجهیزاتی که در قسمت بالا یا پایین آن ها قرار می گیرند، ساخت سازه های مختلف و… استفاده می شود. براکت های صنعتی دارای اشکال متفاوتی هستند و جنس آن ها از فولاد گالوانیزه مقاوم در برابر فشار، کشش و خوردگی است. برای آشنایی بیشتر با براکت فولادی گالوانیزه و انواع آن در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

براکت فولادی گالوانیزه چست؟

براکت در انواع مختلفی تولید می شود اما بدون شک محکم ترین نوع آن براکت فولادی است. براکت فولادی گالوانیزه، براکتی از جنس فولاد گالوانیزه شده است که برای مقاومت در برابر زنگ زدگی، خوردگی، فشار زیاد و کشش مناسب است. این ابزار که می تواند بر روی انواع دیوار ها و فضاها قرار گیرد، در اندازه های مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود. دارا بودن روکش گالوانیزه و قابلیت سفارشی سازی از جمله ویژگی های مهم این ابزار است. براکت فولادی همچنین چندین برابر وزن خود را تحمل می کند و این پتانسیل را دارد که ظاهر فضای ساختمان را ارتقا دهد.

براکت ها معمولا با پیچ کردن سوراخ ها یا شکاف هایی که روی سطح آن وجود دارد به یکدیگر و به سطوح مختلف وصل می شوند. سوراخ های حفر شده بر روی این براکت ها معمولا 2 میلی متر بزرگتر از اندازه پیچ مورد استفاده است و فولاد ملایم تخت، فولاد زاویه برابر و زاویه نابرابر رایج ترین نوع براکت فولادی گالوانیزه محسوب می شود. براکت های فولادی چارچوب ساختاری عالی و ایمنی را ایجاد می کنند که در زمان وقوع زلزله به راحتی قابل مشاهده است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد پروفیل گالوانیزه به این بخش مراجعه کنید.

قیمت براکت فولادی

قیمت براکت فولادی براساس یکسری فاکتور هایی تعیین می شود که عبارت است از:

سفارشی سازی

در صورتی که براکت فولادی به صورت سفارشی ساخته شده باشد، قیمت نهایی آن افزایش می یابد.

ابعاد

ابعاد، طول، عرض و میزان ضخامت براکت فولادی در تعیین قیمت بسیار مهم است. به طوری که هرچه این ابزار دارای ابعاد بزرگتری باشند، قیمت نهایی محصول نیز به همان نسبت افزایش می یابد.

میزان تحمل بار

از براکت برای سازه های سبک و سنگین استفاده می شود، بنابراین می توان گفت براکت هایی که برای سازه های سنگین استفاده می شوند به دلیل مقاومت بیشتر از قیمت بالاتری نیز برخوردارند.

فاکتور های دیگری نیز برای تعیین قیمت براکت فولادی وجود دارد که همه زیر مجموعه سفارشی سازی محسوب می شوند. با توجه به فاکتور هایی که برای تعیین قیمت براکت فولادی گفته شد، توصیه می شود برای گرفتن قیمت دقیق این ابزار با شرکت های معتبر در ارتباط باشید و با آن ها مشورت کنید.

انواع براکت فولادی

در دسته بندی اول، براکت های فولادی براساس نوع کارایی به دو دسته براکت C و G تقسیم می شوند:

براکت C

از این نوع براکت برای برای تحمل بار سبک استفاده می شود و زمان و سرعت نصب آن نیز کمتر است.

براکت G

از این نوع براکت فولادی برای تحمل بار وزن های سنگین و نیمه سنگین استفاده می شود و این ویژگی به ساختار براکت مربوط می شود. لبه های داخلی براکت G دارای دندانه هستند که تحمل وزن را راحت تر می کند.

در دسته بندی دوم، براکت های فولادی براساس ساختار های متنوع به سه دسته T، L و F تقسیم می شوند.

جمع بندی

ابزاری که به عنوان یک قطعه متصل کننده برای اتصال اشیاء یا ساخت سازه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، براکت نام دارد. از این ابزار برای نصب و نگهداری تاسیسات سبک، سنگین و نیمه سنگین در ساپورت های صنعتی استفاده می شود که براکت فولادی گالوانیزه نامیده می شود. براکت ها در ابعاد و اندازه های مختلف و به صورت سفارشی تولید می شوند و گالوانیزه بودن آن باعث مقاومت در برابر خوردگی، زنگ زدگی، تحمل وزن و کشش می شود. قیمت این محصول معمولا براساس فاکتور هایی از جمله سفارشی سازی، ابعاد و میزان تحمل بار تعیین می شود و انواع مختلفی دارد که به آن ها اشاره کردیم.

بیشتر بدانید: ساپورت تاسیسات چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *